Om Fysio Kolding

Vi er beliggende i det store gule hus på mazantigade 5 i centrum af Kolding lige overfor busterminalen. Vi har gratis parkering i gården, som man kan læse mere om under kontakt.

Vision

Hos FysioKolding ser vi alle som elitemennesker. Vi prioriterer alle former for behandling lige højt, da vi ved, hvor vigtigt det er at kroppen fungerer optimalt for at opnå den rette livskvalitet. I vores daglige arbejde benytter vi en række forskellige ressourcer for at vores patienter hurtigt og effektivt kan nå deres mål og vende tilbage en hverdag uden smerter og med fuld funktionalitet.

Det betyder, at vi ofte tager flere behandlingsformer i brug som eksempelvis akupunktur, High power laser og shockwave uden ekstra opkrævning. Det er ydelser, der hos de fleste andre fysioterapeuter er forbundet med ekstra omkostninger.

Vi har bevidst valgt at inkludere samtlige behandlingsformer i prisen, når vi anbefaler en specifik behandling. Det har vi gjort, da vi ønsker at den behandling, som vi anbefaler og yder er gennemsigtig og ikke er forbundet med nogen former for ekstra omkostninger – selvom behandlingen kræver det.

Patienten er altid i fokus hos os. Derfor anser vi det som vores mest fornemme opgave at hjælpe alle, der henvender sig. Kan vi mod forventning ikke tilbyde den rette behandling, sørger vi for en henvisning til andre behandlingssteder.

Baggrund

Jeg blev uddannet i 2010 fra University College Syddanmark, og begyndte straks med arbejdet på klinik i Brande, og efterfølgende i Ribe.  Fra 2011 har jeg arbejdet fuldtid med professionelle håndboldspillere, både som fysioterapeut og fysisk træner. Jeg har i mange år gået med tanken om at jeg gerne vil hjælpe en bredere patientgruppe end kun elite sportsfolk, men tiden har ikke været til det. Nu var tiden pludselig inde til at forfølge denne tanke, og derfor er FysioKolding nu endelig blevet en realitet.

Genoptrænings terapi af skulder på patient