FysioKolding

Nej det var vi desværre ikke, der er kun tre klinikker i Kolding, som har dette. Vi har i stedet valgt at prioriterer høj faglig kvalitet, service i særklasse samt at inkluderer næsten alle tillægsbehandlinger med i prisen. Derudover har vi et samarbejde, men et bredt udvalg af forsikringsselskaber. Vidste du godt, at en meget stor del af os, har en sundhedsforsikring gennem vores arbejde? Hvis du er i tvivl, så tal med din chef eller tillidsrepræsentant, om I har en sundhedsforsikring hos jer.

Vi arbejder primært med muskuloskeletale og sportsskader/smerter. Med dette mener vi de normale skavanker som vi alle i løbet i hverdagen eller som følge af sport/fysisk aktivitet. Vi har dog også gode erfaringer med at genoptræne patienter efter fx. operation.

En behandling hos os, starter når du først tager kontakt. Her vil vi gerne høre lidt om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og vi gør vores ypperste for at give dig en tid som passer godt ind i din hverdag. Efter vores forsamtale er det tid til at mødes ansigt til ansigt.

Her vil vi spørger lidt ind til din historik, liv og din egen oplevelse af din krop og begrænsninger. Herefter foretager vi en undersøgelse af dig, og en herefter diagnosticering. Herefter går vi i gang med behandlingen, som typisk består af en eller flere af følgende elementer: Manuel behandling, træning, undervisning/vejledning. Til slut vil vi ofte give dig nogle hjemmeopgaver. Inden vi siger farvel klares betalingen og vi aftaler en opfølgende tid.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt os endelig.  

Nej, da vi ikke er underlagt ydernummeret, har du ikke behov for en lægehenvisning, for at kunne starte i et forløb hos os. Dog er der nogle sundhedsforsikringer, som vil have at du har fået en lægehenvisning, før at de går ind og dækker. Hvis du er i tvivl så tal med den leder/HR-afdeling om det, eller kontakt sundhedsforskningen direkte.

Det afhænger af din fleksibilitet, men i hverdagene kan du ofte komme til indenfor 24-48 timer.

Afbud skal som udgangspunkt gives 24 timer inden, behandlingsstart. Ved for sent afbud pålægges der en afgift på 250 kr.

Der er 3 timers gratis parkering her: https://goo.gl/maps/VhZQtMFEfk6BPT3K8

 

Ja, vi behandler børn fra 5 år og op.

Du må meget gerne tage et lagen eller badehåndklæde med hver gang.

Dit træningsprogram kommer fra noget som hedder Exorlive. Nogle gange kan den godt hoppe i spam/uønsket mails. Forsøg først at led efter den der. Hvis den ikke kan finde, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ikke har modtaget en bekræftelsesmail, må du MEGET gerne kontakte os hurtigst muligt. Der kan være sket en fejl i stavelsen af din mail, eller en fejl ift. Booking af din tid. Det er altid den tid som der står i din bekræftelsesmail, som er gældende for hvornår du har en aftale hos os.

Hvis du mener at der er aftalt et andet tidspunkt end, hvad der fremgår af mailen må du gerne kontakte os med det samme!

Den første session/behandling tager typisk 45-60 minutter, mens sessioner herefter er af ca. 25 minutters varighed.

Scroll to Top