FysioKolding

Værdier 

Fleksibilitetnærvær, og skræddersyet behandling med fokus på medinddragelse og -ansvar. Fleksibilitet, så du ikke skal være det.  For mig er det vigtigt at du kan komme til behandling i et tidsrum, som passer ind din hverdag. 

  1. Jeg har valgt at lægge mine åbningstider forskudt, med henholdsvis to tidlige tider, fra kl. 06:00 om morgen, og to sene tider, hvor du kan komme til helt indtil kl. 21:00. Derudover har du mulighed for, særaftaler, hvis vi ikke kan finde et tidspunkt som lige passer dig.

  2. Der er mulighed for at aftale behandlinger ude af huset fx på arbejdspladsen eller i hjemmet, hvis du af den ene, eller anden grund ikke har mulighed for at komme fysisk ind på vores klinik.

  3. Jeg står 100% til rådighed for dig, det betyder at jeg ikke har haft telefontider, men at min telefon altid stååben, klar til at tage dit opkald, hvis du har brug for det. Skulle det ske, at jeg ikke kan træffes, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Derudover kan jeg næsten altid finde en akut tid til dig samme dag.   

Nærvær 

For i sandhed at kunne hjælpe et andet menneske, skal man forstå hvad de forstår, og møde dem hvor de er – Søren Kierkegaard 

  1. At nærværende, og forsøge at forstå et andet menneske kræver tid, vilje og aktiv lytning. Der for forsøger jeg efter bedste evne at afsætte ekstra god tid, så jeg kan hører, forstå og reflekterer over din unikke situation og historie. 

  2. Empatisk kommunikation, hvor der er fokus på at du er i centrum. Du er eksperten i eget liv, og kender din krop, smerter og oplevelser bedst. Jeg er eksperten i behandling og træningen, og min opgave er at hjælpe, støtte og vejlede dig, så du hurtigt og effektivt kan komme ud på den anden side.
      
  3. Respekt for din tid, og udfordringer. I praksis betyder det, at jeg tager dig, og dine udfordringer dybt alvorligt, og gør mit yderste for at hjælpe dig godt ud på den anden side. Hvis det ikke lykkes os, sammen at få skabt fremskridt i din tilstand, så vil jeg altid hjælpe dig videre til anden behandling, eller anden undersøgelse. Jeg giver aldrig slip på dig, uden du ved hvor de næste skridt skal være.  

Faglige færdigheder 

Scroll to Top