Det siger kunderne

Jesper Jensen udtalelse

Jeg kan i den grad anbefale Hans som behandler. Altid seriøs, dedikeret og super dygtig. Jeg har gennem min karriere mødt mange dygtige fysioterapeuter, men Hans er stadig en af dem, der har efterladt det bedste indtryk. Hans indeholder både det menneskelige aspekt og de “gode hænder”. Begge dele er efter min mening påkrævet, hvis man skal blive en rigtig dygtig fysioterapeut. Hans har formået at skabe netop den menneskelige forbindelse, der skulle til for at få mig til at stole på ham som en af de dygtigste fysioterapeuter, jeg har mødt i min karriere som håndboldspiller.

Jesper Jensen
Conny Hamann udtalelse

Jeg har lært Hans at kende som en fysioterapeut, der ikke bare er dygtig, men også som en nysgerrig fysioterapeut som ikke giver op. Han får en til at føle sig tryg og sikker, når han har en i behandling. Jeg er ikke i tvivl – skulle der være brug for en fysioterapeut eller ideer til træning, så er Hans den første jeg vil bruge.

Conny Hamann
Lasse Mikkelsen udtalelse

Hans Jensen som fysioterapeut er først og fremmest fagligt dygtig. Han kan sit fag, er grundig, og går til hver patient/opgave på samme facon. Jeg har haft fornøjelsen af Hans i 6 år, og det har været en person, som jeg har betroet mig til og stolet 100% både fagligt og menneskeligt.

Lasse Mikkelsen
Markus Olsson udtalelse

Proffesionell, påläst och engagerad är tre ord som jag direkt tänker. Har varit en uppskattad samt stor del av Skjern Håndbold elitverksamhet under lång tid.

Markus Olsson
Bjarte Myrhol udtalelse

Jeg har jobbet med Hans i 3 år nå, og kan på det varmeste anbefale han både som person og terapeut. Han er faglig dyktig, troverdig og kompetent i behandlinger.

Bjarte Myrhol
Nikolaj Markussen udtalelse

Hans er topprofessionel i sit arbejde og en dygtig motivator. Jeg sætter pris på at have en fysioterapeut/fysisk træner, som selv er veltrænet, idet det udviser selvdisciplin og knowhow inden for arbejdsområdet.

Nikolaj Markussen
Daniel Svensson udtalelse

I fire år har jeg trænet under Hans. Ikke nok med at Hans har hjulpet mig i gang efter 2 kræftsygdomme, så hjalp han mig tilbage til tophåndbold. Den dedikation Hans besidder er uovertruffen den bedste jeg har oplevet i mine 17 år som håndboldspiller. Struktur, forståelse, nødvendig autoritet, passion, erfaring og høj kompetence. Hans har min varmeste anbefaling.

Daniel Svensson