Det siger kunderne

Jesper Jensen udtalelse

Jeg kan i den grad anbefale Hans som behandler. Altid seriøs, dedikeret og super dygtig. Jeg har gennem min karriere mødt mange dygtige fysioterapeuter, men Hans er stadig en af dem, der har efterladt det bedste indtryk. Hans indeholder både det menneskelige aspekt og de “gode hænder”. Begge dele er efter min mening påkrævet, hvis man skal blive en rigtig dygtig fysioterapeut. Hans har formået at skabe netop den menneskelige forbindelse, der skulle til for at få mig til at stole på ham som en af de dygtigste fysioterapeuter, jeg har mødt i min karriere som håndboldspiller.

Jesper Jensen
Conny Hamann udtalelse

Jeg har lært Hans at kende som en fysioterapeut, der ikke bare er dygtig, men også som en nysgerrig fysioterapeut som ikke giver op. Han får en til at føle sig tryg og sikker, når han har en i behandling. Jeg er ikke i tvivl – skulle der være brug for en fysioterapeut eller ideer til træning, så er Hans den første jeg vil bruge.

Conny Hamann
Lasse Mikkelsen udtalelse

Hans Jensen som fysioterapeut er først og fremmest fagligt dygtig. Han kan sit fag, er grundig, og går til hver patient/opgave på samme facon. Jeg har haft fornøjelsen af Hans i 6 år, og det har været en person, som jeg har betroet mig til og stolet 100% både fagligt og menneskeligt.

Lasse Mikkelsen
Markus Olsson udtalelse

Proffesionell, påläst och engagerad är tre ord som jag direkt tänker. Har varit en uppskattad samt stor del av Skjern Håndbold elitverksamhet under lång tid.

Markus Olsson
Bo Spellerberg

Rikke er en kompetent og dygtig fysioterapeut som brænder for sit fag og altid tager udgangspunkt i den enkelte patient. Er altid omhyggelig med både undersøgelse og behandling hvilket altid har været vigtig for at jeg har kunne yde mit bedste på håndboldbanen.

Bo Spellerberg
Lars Jørgensen

Jeg har arbejdet sammen med Rikke i 5 år i KIF Kolding København og hun har altid stået klar til at tage hånd om både store og små skader. Hun er en super kompetent fysioterapeut som er skarp i hendes undersøgelse og målrettet i behandlingen.

Lars Jørgensen
steffen frank

Jeg har kun gode oplevelser med Adrian som fysioterapeut. Han er altid grundig og professionel i sin tilgang, og god til at finde årsagen til min skade. Jeg har haft to diskusprolapser og døjer i perioder stadig med ømhed og træthed i ryggen. Her tager han sig altid tid til min behandling, og hjælper mig med at komme op på 100% igen.

Steffen Frank
Patrick-Galbraith-1

Adrian er en moden og kompetent fysioterapeut, som går nysgerrigt til opgaven. Med små som store skader har han altid været på pletten med behandling og genoptræning, og jeg har fuld tiltro til at Adrian kan klare hvilken som helst skavank jeg end måtte have.

Patrick Galbraith
Bjarte Myrhol udtalelse

Jeg har jobbet med Hans i 3 år nå, og kan på det varmeste anbefale han både som person og terapeut. Han er faglig dyktig, troverdig og kompetent i behandlinger.

Bjarte Myrhol
Nikolaj Markussen udtalelse

Hans er topprofessionel i sit arbejde og en dygtig motivator. Jeg sætter pris på at have en fysioterapeut/fysisk træner, som selv er veltrænet, idet det udviser selvdisciplin og knowhow inden for arbejdsområdet.

Nikolaj Markussen
Daniel Svensson udtalelse

I fire år har jeg trænet under Hans. Ikke nok med at Hans har hjulpet mig i gang efter 2 kræftsygdomme, så hjalp han mig tilbage til tophåndbold. Den dedikation Hans besidder er uovertruffen den bedste jeg har oplevet i mine 17 år som håndboldspiller. Struktur, forståelse, nødvendig autoritet, passion, erfaring og høj kompetence. Hans har min varmeste anbefaling.

Daniel Svensson
Cyril viudes
Rikke er alsidig og professionel og går altid helhjertet ind i et behandling forløb. Hun er først og fremmest fagligt dygtig men arbejder også altid struktureret og man føler sig i gode hænder.
Jeg kender min krop bedst selv og har i min tid, som spiller trænet sammen med mange dygtige fysisketrænere og fysioteterapeurer og synes også selv jeg har mange øvelser i mit katalog. Men Rikke kunne alligevel bidrage med  nye øvelser og en begrundelse, hvorfor man skulle lave dem. Men ydermere er hun jo bare en rigtig god behandler, hvor man får god effekt. En klar anbefaling herfra.
Cyril Viudes