FysioKolding

Referencer

Her kan du læse om hvad vores kunder og samarbejdspartnere siger om vores service.

Lars Jørgensen

Jeg har arbejdet sammen med Rikke i 5 år i KIF Kolding København og hun har altid stået klar til at tage hånd om både store og små skader. Hun er en super kompetent fysioterapeut som er skarp i hendes undersøgelse og målrettet i behandlingen.

Bo Spellerberg

Rikke er en kompetent og dygtig fysioterapeut som brænder for sit fag og altid tager udgangspunkt i den enkelte patient. Er altid omhyggelig med både undersøgelse og behandling hvilket altid har været vigtig for at jeg har kunne yde mit bedste på håndboldbanen.

Cyril Viudes

Rikke er alsidig og professionel og går altid helhjertet ind i et behandling forløb. Hun er først og fremmest fagligt dygtig men arbejder også altid struktureret og man føler sig i gode hænder.
Jeg kender min krop bedst selv og har i min tid, som spiller trænet sammen med mange dygtige fysisketrænere og fysioteterapeurer og synes også selv jeg har mange øvelser i mit katalog. Men Rikke kunne alligevel bidrage med  nye øvelser og en begrundelse, hvorfor man skulle lave dem. Men ydermere er hun jo bare en rigtig god behandler, hvor man får god effekt. En klar anbefaling herfra.

*Facebook ratings*

Scroll to Top