FysioKolding

Vores vision

Hos FysioKolding ser vi alle som elitemennesker. Vi prioriterer alle former for behandling lige højt, da vi ved, hvor vigtigt det er at kroppen fungerer optimalt for at opnå den rette livskvalitet. I vores daglige arbejde benytter vi en række forskellige ressourcer for at vores patienter hurtigt og effektivt kan nå deres mål og vende tilbage en hverdag uden smerter og med fuld funktionalitet.

Det betyder, at vi ofte tager flere behandlingsformer i brug som eksempelvis akupunktur, High power laser og shockwave uden ekstra opkrævning. Det er ydelser, der hos de fleste andre fysioterapeuter er forbundet med ekstra omkostninger.

Vi har bevidst valgt at inkludere samtlige behandlingsformer i prisen, når vi anbefaler en specifik behandling. Det har vi gjort, da vi ønsker at den behandling, som vi anbefaler og yder er gennemsigtig og ikke er forbundet med nogen former for ekstra omkostninger – selvom behandlingen kræver det.

Patienten er altid i fokus hos os. Derfor anser vi det som vores mest fornemme opgave at hjælpe alle, der henvender sig. Kan vi mod forventning ikke tilbyde den rette behandling, sørger vi for en henvisning til andre behandlingssteder.

Portræt af Rikke Jensen

Rikke Jensen

Hej, jeg er Fysioterapeut og Indehaver af FysioKolding. Jeg er tidligere fysioterapeut for KIF Kolding København.

Jeg er i dag tilknyttet:
Kolding Realskole Elitelinje
Ågård idræts- og gymnastik efterskole

Portræt Rune Jensen

Rune Jensen

Hej, jeg blev uddannet fysioterapeut i 2016. Jeg har en fortid indenfor fitness og træningsbranchen.

Jeg er:
Akkrediteret personlig træner
Uddannet kostvejleder med speciale i vægttab

Scroll to Top