FysioKolding

Shock waves behandling

Hos FysioKolding er evt. behandling med Shockwave (ESWT) inkluderet i prisen. Såfremt vi vurderer det er en nødvendigt for at opnå det bedste resultat, ønsker vi ikke du skal stå og vurdere om du vil betale ekstra for det.

Shockwave bliver anvendt til mange forskellige problematikker, men er især kendt for sin effekt til at genskabe mobilitet i vævet samt smertelindre. De kraftige lydbølger laver små mikrofrakturer i vævet og øger derfor kroppens egen produktion af collagent væv. Disse lydbølger kan dermed også nedbryde senevæv som er blevet hårdt som fx ved en hælspore.

Behandling med shockwave kan mærkes som de genkendelige smerter, når man har aktivitet. Der kan forekomme smerter under behandlingen, men de skal ikke være uudholdelige, hvorfor kommunikation mellem patient og behandler er yderst vigtigt. Typisk gives shockwave et sted mellem 3-6 gange i alt, og man vil som regel mærke en lindring i sine symptomer få timer efter behandlingen.

Kontraindikationer for brug af shockwave: ved brug af blodfortyndende medicin, cancer, de første 6 uger efter en blokade (kortisonindsprøjtning).

Nedenfor er få eksempler blandt mange på hvor vi med stor fordel kan bruge shockwave:

Scroll to Top