FysioKolding

Sports physiotherapy

Når man dyrker sport på et højere niveau, hvad end det er på hobby eller eliteniveau, så er det en rigtig god idé at sparre med en sportsfysioterapeut. Hos FysioKolding har vi gennem tiden arbejdet med mange sportsudøvere, der enten levede af deres sport eller blot havde et ønske om at yde det bedste de kunne.

Som sportsfysioterapeut hjælper vi dig til at opnå bedre resultater gennem en øget fokus på kroppens kunnen. Helt konkret betyder det, at vi hjælper din krop fysiske til at opnå bedre resultater – og ikke mindst undgå skader, der kan have en enorm betydning for ens sportsliv. Har du allerede en sportsskade, som hæmmer dig i nuværende træning, så hjælper vi også med genoptræning og behandling.

Første gang du kommer til fysioterapeut vil det tage 60 minutter (medmindre andet er aftalt telefonisk). Der vil være en grundig fysioterapeutisk undersøgelse hvor årsagerne til problemerne afdækkes, og der vil være en behandling med formålet at afhjælpe disse årsager. Efterfølgende behandlingerne vil typisk vare omkring 30 minutter, da der her allerede er en hvis viden om hvad der skal undersøges og behandles. Opstår der et behov for længere tids behandling pr gang end 30 minutter, vil det blive aftalt på forhånd, så du som patient er forberedt når du kommer ind til behandlingen.

Erfarne sportsfysioterapeuter

Hos FysioKolding har vi stor erfaring inden for sportsfysioterapi, hvor bl.a. fysioterapeut Rikke Jensen har arbejdet som sportsfysioterapeut for KIF Kolding København, og i dag er tilknyttet Kolding Realskole Elitelinke og Ågård idræts- og gymnastik efterskole.

Vi kan derfor uden tvivl tage hjælpe dig både med at behandle og forebygge idrætsskader. Det er altså også muligt at komme til sportsfysioterapi, selvom du ikke har problemer med idrætsskader, da vi kan hjælpe dig med at forebygge skader, der kan forhindre den videre udvikling.

Vi skræddersyer altid vores behandlinger efter dine behov, så du får det, der skal til for, at du kan yde det optimale, når du skal. Du kan derfor også være sikker på, at vi altid vil bruge vores specialviden til at skabe de bedste sportslige forudsætninger for dig, uanset om dit forløb hos os omhandler en nuværende skade eller forebyggelse af skader.

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan en sportsfysioterapeut kan hjælpe dig med at skabe bedre resultater inden for sportsverdenen, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Scroll to Top